Grow, your real estate

Twijfel je nog steeds om te investeren in vastgoed?

Door An-Sophie Dujardin
Door An-Sophie Dujardin
footer_bed_blog_1

Je geld op de spaarrekening laten staan levert vandaag weinig tot geen rendement meer op. Je verliest niet alleen koopkracht, je misloopt ook de kans om je vermogen te laten groeien. 

Soms is het de moeite waard om buiten de gebaande paden te treden en andere opties te bekijken. Ontdek samen met het GROW-team waarom investeren in vastgoed een slimme zet is voor jouw financiële toekomst!

 • Een stabiele en betrouwbare investering
  In tegenstelling tot andere investeringen zoals aandelen, die onderhevig kunnen zijn aan volatiliteit op de markten, heeft vastgoed over het algemeen een langdurige en stabiele waardegroei.
 • Passieve inkomsten genereren uit huurinkomsten
  Door vastgoed te kopen en te (laten) verhuren, kan je als investeerder passief inkomen genereren uit de huuropbrengsten. Dit kan een gestage stroom van inkomsten opleveren en een goede manier zijn om je vermogen te doen groeien zonder al te veel inspanning.
 • Groot potentieel in waardestijging
  Vastgoed heeft een groot en stabiel potentieel om in waarde te stijgen, waardoor het op lange termijn een interessante investering vormt. De waarde kan beïnvloed worden door verschillende factoren, zoals economische groei, de vraag en het aanbod op de markt en de locatie.
 • Diversificatie van beleggingsportefeuille – risico’s worden beter gespreid
  Door vastgoed aan hun beleggingsportefeuille toe te voegen, kunnen beleggers hun risico’s spreiden en hun blootstelling aan andere beleggingscategorieën verminderen. Dit kan helpen om de impact van onvoorziene marktveranderingen te minimaliseren.
 • Fiscale voordelen
  Beleggen in vastgoed kan eveneens fiscale voordelen bieden, zoals bijvoorbeeld BTW-recuperatie, aftrekposten voor rente enzovoort. Dit kan de belastingdruk van een belegger verminderen en de winst verhogen.
 • … En nog zoveel meer!
  Nog niet overtuigd? Neem rustig een kijkje op de website en ontdek onder andere de vele andere voordelen die op jou staan te wachten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij zijn er op u te helpen!