Grow, your real estate

Build. Invest. Grow.
uw investeringspartner

We zijn een Belgische onderneming, dochter van een vastgoedgroep met meer dan 45 jaar ervaring. GROW your real estate is gespecialiseerd in de ontwikkeling van investeringsprojecten, met name in stedelijke en peri-urbane gebieden. Business flats, hotels, startersappartementen en seniorenflats, profiteer van de expertise van onze teams om er met vertrouwen te investeren!

Nieuwbouwprojecten
voor de investeerder

Grow creëert hedendaagse projecten voor kopers en gebruikers. Onze passie voor design aangevuld met meerdere generaties aan investment knowhow, maken van Grow een gevestigde bouwpromotor.

Zorgeloos rendement

Investeren in vastgoed is een veilige belegging met unieke voordelen dat geen enkel ander bankproduct kan bieden.

Steeds toplocaties

Op vlak van investeren in vastgoed denkt Grow verder dan de aankoop van het juiste pand op een geschikte locatie, op het beste moment en aan de correcte prijs.

Stijgende vastgoedprijzen

De voorbije decennia zijn de prijzen van vastgoed jaarlijks  gestegen, wat goede vooruitzichten voor de toekomst biedt.

Misschien denkt u bij investeren in vastgoed aan het kopen van een appartement. Maar er zijn meerdere mogelijkheden dan die klassieker. Ontdek welk type vastgoed het best bij u past tijdens een gesprek met onze sales advisors.

GROW your real estate

Onze normen én waarden
kort toegelicht

Veel mensen investeren in vastgoed zonder kennis van zaken. Het gevolg? De investering rendeert niet, er duiken onverwachte problemen op, de locatie van de investering blijkt minder gunstig dan gedacht, de waarde van de investering stijgt minder snel dan gehoopt, … Verlies geen tijd en geld zoals anderen en schakel direct een professional als GROW, your real estate in met jarenlange ervaring én de juiste data voorhanden:

Vertrouwen

Het is van het grootste belang om alles “correct” aan de klant over te brengen. En vertrouwen is hier natuurlijk essentieel.

Duurzaam

Bij GROW, your real estate vinden we duurzaam bouwen ontzettend belangrijk. Onze BEN-architecten zijn al jarenlang voorlopers en trendsetters wat energetisch verantwoord bouwen betreft en leggen de lat liever iets hoger.

Bereikbaar

Zitten we op dezelfde golflengte? Dan is het aan jou om te beslissen hoe het proces verder verloopt. Een telefonisch gesprek, een persoonlijke kennismaking op kantoor of een gezellige babbel in een koffiebar bij jou in de buurt? Aan jou de keuze.

Uw bouwheer Grow

Uw bouwheer Grow

Wij realiseren kwalitatieve nieuwbouwprojecten van A tot Z met hoogwaardige services die u ontzorgen. Wij nemen elke stap voor onze rekening, gaande van grondaankoop, bouw en coördinatie, verkoop en eventuele uitbating.

Wij letten hierbij op elk detail en verliezen nooit onze helikopterview. U koopt bij een speler met ervaring en bakken kennis. Wij helpen je dan ook graag de investeringsformule te vinden die het best bij u past.

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen met voldoende beschikbare middelen best vastgoed in zijn portefeuille kan hebben. Op de lange termijn heeft vastgoed bewezen een goede bescherming te zijn tegen de inflatie en zorgt het na verloop van tijd voor de bescherming en uitbouw van uw patrimonium en vermogen.

Wij bieden nieuwbouwprojecten en bijhorende services aan die het voor u zorgeloos maken.

Wij zijn er voor u op het moment van aankoop, verhuur en indien gewenst ook de doorverkoop na 10 of 20 jaar.

Wij kunnen berusten op meer dan 45 jaar expertise binnen verschillende segmenten van het vastgoed waarbij samenwerkingen gerealiseerd werden met vele tevreden klanten.

Het directe contact en onze familiale ondernemende spirit zorgen voor een goede samenwerking. Dit vermijdt tussenpersonenen en doet alles sneller en kwalitatiever verlopen.

Onze ambitie is om samen met u en voor u een groeiverhaal te realiseren!

Wij kijken er naar uit u te ontmoeten voor een fijne babbel.

GROW- Your Real estate team