Grow, your real estate

Nieuwjaarsfeest 2023

Door An-Sophie Dujardin
Door An-Sophie Dujardin
nieuwjaarsfeest

2022 ligt achter ons en we hebben vol enthousiasme uitgekeken naar 2023. Om het nieuwe jaar in te luiden, organiseerden we een kwartaalmeeting en Nieuwjaarsfeest in Hostellerie Klokhof in Kortrijk.

De avond begon met een terugblik op het afgelopen jaar en een presentatie van onze visie voor 2023 door onze managing director. Elk departement had de kans om hun cijfers, doelstellingen en plannen toe te lichten, waaronder de ontwikkeling, bouw en coördinatie, sales en uitbating.

Dit jaar willen we ons richten op een nog betere samenwerking tussen de departementen en eveneens de uitbreiding van het GROW-team. We GROW together!

In 2023 focussen we ons op het Skyhub project, maar ook nieuwe projecten wachten om de hoek.  

Als extraatje kregen we het genoegen om gastspreker Els Cammaer van Zenit over de vloer te krijgen. Zij verwende ons met een interactieve presentatie over het belang van een goede bedrijfscultuur en duidelijk geformuleerde corporate values.

De avond werd afgesloten met een heerlijk diner, een tombola en vooral een gezellig samenzijn. Het was een dynamieke avond waarbij de collega’s uit verschillende teams door elkaar aan tafel zaten om elkaar beter te leren kennen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

We kijken uit naar de uitdagingen en mogelijkheden van 2023 die 2023 ons zal brengen en zijn klaar om deze samen met ons team aan te gaan!