Project Amada II

Locatie:
Landbouwerstraat , Moeskroen
Voorziene start:
2024
Architect:
Kreaproject exterior / Studio Piron interior design
Kimberley Piron - Interieur

Speel in op de vergrijzing

Co-living is een hedendaagse en innovatieve woonvorm, gecentreerd rond de gemeenschap, waarbij tegelijk voldoende privacy wordt voorzien. Amada Moeskroen zet specifiek in op co-living voor 55-plussers.

Bewoners zoeken elkaars gezelschap op in de clubhouse en tuin. Er worden regelmatig spelletjesavonden of workshops georganiseerd. Elk appartement is volledig uitgerust met een privé-leefruimte, slaapkamer, badkamer en keuken.

Deze co-living is een betaalbaar alternatief voor assisentiewoningen. Het is geschikt voor bewoners die nog te vitaal zijn om naar een assisentiewoning te verhuizen en de diensten die daar worden aangeboden nog niet nodig hebben.

Professionele service voor investeerder en huurder

Amada II co-living ligt centraal gelegen in Moeskroen. Lokale voorzieningen zoals een supermarkt, apotheek en een warme bakker liggen op wandelafstand. Kortom, een uiterst gunstige locatie met gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen.

De vergrijzende bevolking, gunstige locatie, extra inkomsten en toenemende vraag naar alternatieve woonvormen voor 55-plussers zijn enkele van de redenen waarom een aankoop in Amada Moeskroen vandaag extra interessant kan zijn.

Amada wordt uitgebaat door een ervaren exploitant. Zo hoef je je als investeerder nergens druk om te maken. Zij beheren namelijk de verhuur, schoonmaak en het onderhoud. Ook voor de huurders zetten zij zich in door bijvoorbeeld het organiseren van spelletjesavonden.

Co-living 55-plussers
Landbouwerstraat
Moeskroen

Hoe kunnen we
je helpen?

U wil graag meer informatie over investeren in dit vastgoedproject? Vul dit formulier in en we contacteren je spoedig.