Project SkyHub

Locatie:
Lambroekstraat , Diegem
Voorziene start:
2023
Architect:
Urban Dots - Exterieur
Kimberley Piron - Interieur

Opportuniteit om
te investeren

SkyHub biedt kwalitatieve business appartementen aan met hoogwaardige voorzieningen, zoals een gym, ruime lounge met minimarket, dakterras en vergaderfaciliteiten. Zo spelen we in op de behoeften van zakelijke reizigers (expats) en eurocraten, in hun zoektocht naar comfortabele en functionele accomodatie.

Daarnaast hebben zakelijke reizigers vaak behoefte aan langere verblijven, variërend van enkele dagen tot enkele weken of maanden. Dit kan zorgen voor een stabiele inkomstenstroom, omdat je kunt rekenen op regelmatige bezetting van de business flats. Bovendien kunnen bedrijven bereid zijn om langdurige contracten af te sluiten voor hun werknemers, wat de stabiliteit van de inkomsten verder kan vergroten.

Er is een grote vraag naar business appartementen

De luchthaven van Zaventem is een belangrijk zakelijk knooppunt met tal van (inter)nationale bedrijven. Investeren in business flats bij de luchthaven biedt de mogelijkheid om in te spelen op de vraag naar accommodatie van zakenreizigers en expats die er reizen voor werkgerelateerde activiteiten.

 

Businessflats Skyhub
Lambroekstraat
Diegem

Hoe kunnen we
je helpen?

U wil graag meer informatie over investeren in dit vastgoedproject? Vul dit formulier in en we contacteren je spoedig.